Φωτια Κεφαλονια / Κεφαλλονια: Φωτια σε δασικη εκταση στην Κουνοπετρα Ληξουριου : Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο.. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα.

Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα.

Κεφαλονιά: Η φωτιά μπήκε στο Καπανδρίτι - Εκκενώνονται ...
Κεφαλονιά: Η φωτιά μπήκε στο Καπανδρίτι - Εκκενώνονται ... from www.newsit.gr
Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην κουνόπετρα ληξουρίου και. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 7α/φ (2cl,1air tractor,4pzl) και 2 ε/π. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο αργοστόλι κεφαλονιάς.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά.

Κορονοϊός: 296 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι ασθενών από ...
Κορονοϊός: 296 νέα κρούσματα και 7 θάνατοι ασθενών από ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα κοκολάτα κεφαλονιάς. Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Επισήμως, κυρίως στη διοίκηση, αναφέρεται με τον αρχαιότερο τύπο «κεφαλληνία».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά.

Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε την παρασκευή στην κεφαλονιά μετά από ένα δύσκολο βράδυ που ανάγκασε τους κατοίκους του οικισμού καπανδρίτι να εκκενώσουν. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (pics). Τιτάνια είναι προσπάθεια των πυροσβεστικών. Η κεφαλονιά, ή αλλιώς κεφαλληνία, είναι νησί του ιονίου πελάγους κι ανήκει στα επτάνησα. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ο οικισμός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την. Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρδακάτα. Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο δήμαρχος αργοστολίου, θεόφιλος μιχαλάτος, η απομάκρυνση του πληθυσμού γίνεται. Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην ελλάδα μετά την κρήτη, την εύβοια, τη λέσβο, τη ρόδο και τη χίο. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Επιχειρούν 38 #πυροσβέστες με 3 ομ. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η οργανωμένη απομάκρυνση όλου του πληθυσμού που βρίσκεται στη περιοχή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη (δύο πεζετέλ, δύο. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά.

Ληξούρι: Εικόνες από το καναντέρ για την κατάσβεση της ...
Ληξούρι: Εικόνες από το καναντέρ για την κατάσβεση της ... from kefalonialife.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, το μ.ε.τ.π.ε. Η φωτιά στην κεφαλονιά συνεχίζεται και οι αρχές προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάσβεση 38. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Λόγω της επικίνδυνης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη κεφαλονιά αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους η. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στον ελειό κεφαλονιάς και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα σε ξενόπουλο.

Νέα φωτιά στην κεφαλονιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τετάρτης, 26.09.2018 και συγκεκριμένα στο χωριό βλαχάτα. Ειδικά για το καπανδρίτι, η κατάσταση ειναι σοβαρότερα , καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει τον οικισμό και βρίσκεται κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην κεφαλονιά το απόγευμα του σαββάτου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 17 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 5 οχήματα και 2. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά από τα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν πυρκαγιά μέσα στη νύχτα στην κεφαλονιά. Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς. Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στον ελειό και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά με πύρινα μέτωπα γύρω από τα χωριά καπανδρίτι και αγία ειρήνη στην κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν αγώνα για να μείνουν οι φλόγες μακριά. Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κουνόπετρα ληξουρίου στην κεφαλονιά. Στο σημείο επιχειρούν, 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Φωτιά στην κεφαλονιά, στη «μάχη» ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά σε δασική έκταση στο αργοστόλι κεφαλονιάς.